Area Sales Manager Connectoren & Elektromechanische Componenten West-België (Oost- & West-Vlaanderen, Henegouwen, Waals-Brabant)

Context: 

Onze klant is een vooraanstaande fabrikant van elektronische en elektromechanische componenten, printed circuit boards en PCB-based intelligent power & control systems. De 16 productiefaciliteiten bevinden zich in Europa, Azië en Noord-Amerika, er is rechtstreekse verkoopaanwezigheid in 50 landen. De onderneming onderscheidt zich in de markt met een performant dienstverlenend model dat onder meer het volgende inhoudt: levering direct uit voorraad, gratis samples binnen 24 uur geleverd, geen MOQ's, uitgebreide technische ondersteuning, gratis technical seminars. Aan werknemers biedt de onderneming sterke opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Voor de activiteit connectoren en elektromechanische componenten binnen België is onze klant op zoek naar een (m/v) Area Sales Manager voor West-België (Oost- & West-Vlaanderen, Henegiouwen en Waals-Brabant).

Toelichting vacature: 
  • je staat in voor de verkoop van elektromechanische componenten (connectoren, switches, power elementen e.d.)
  • je bent zowel actief bezig met de ontwikkeling van nieuwe klanten als met de uitbouw van relaties met bestaande klanten
  • je verkoopt ten aanzien van een cliënteel dat voornamelijk bestaat uit apparaten- en machinebouwers (R&D omgevingen, engineering, aankoop)
  • geruggesteund door een sterke interne organisatie en een performante dienstverlening sta je in voor Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Waals-Brabant
  • je bouwt de business op deze markt verder uit
Profiel: 

- je hebt een hoger opleidingsniveau
- je hebt voldoende technische belangstelling om jou de producten eigen te maken (een background in elektronica is welkom maar niet noodzakelijk, enige kennis van elektriciteit is bij voorkeur wel aanwezig, er wordt een grondige opleiding en inwerking geboden)
- je hebt ervaring in een B2B buitendienstfunctie of je hebt succesvolle binnendienstervaring in een B2B omgeving en het is jouw droom om in een commerciële buitendienstfunctie werkzaam te zijn
- Nederlands is je moedertaal, je beheerst vlot het Engels
- je bent getalenteerd op commercieel gebied
- je kan goed autonoom werken (verantwoord omgaan met de vrijheid van een home office) 
- je bent een echte teamplayer

Aanbod: 

- werkzaam zijn bij een solide fabrikant / wereldgroep in de elektronicamarkt
- deel uitmaken van een enthousiast internationaal team
- interessante financiële condities

Land: 
België
Vacaturetype: 
Tags: