Project Manager Bedrijfsvastgoed

Context: 

Onze opdrachtgever is een projectontwikkelaar van bedrijfsvastgoed, actief in België en in het buitenland. Zij bekleden een unieke positie door te werken met bestemde gronden eerder dan greenfields te herbestemmen. Hierbij focussen zij zich op de herontwikkeling van onderbenutte sites via afbraak, renovatie en nieuwbouw. Zo worden KMO parken, kantoren en logistieke sites gecreëerd, met een perfecte match tussen bedrijfsruimte en activiteit. 

Toelichting vacature: 

Als technisch project manager ben je bezig met de algemene en technische coördinatie van onze vastgoedprojecten van de conceptfase tot en met de oplevering. Hierbij coördineer je en volg je de projectvoortgang nauwgezet op en neem je de nodige initiatieven. Je zorgt voor een goede communicatie tussen alle betrokken partijen en je levert je projecten binnen budget, scope en tijd op. Tevens ben je de gesprekspartner van de verschillende overheden voor alle vergunningen en volg je nieuwe regelgevingen op. Je overlegt met je collega's binnen hun eigen vakgebied en je houdt de interne organisatie op de hoogte van het projectverloop. In functie van je ervaring screen en evalueer je daarnaast met de business development manager nieuwe leads. Je verzorgt je eigen projectadministratie en je rapporteert aan de managing partners.

Profiel: 

Je bezit een masterdiploma (architectuur of bouwkunde) en je hebt relevante ervaring in de architectuur-, bouw- of vastgoedwereld waarbij je analytische skills en je conceptueel vermogen centraal staan. Je bent proactief en resultaatgericht, je gaat gestructureerd en overzichtelijk te werk. Je bent commercieel ingesteld en je bent vlot in contacten. Je kan zelfstandig en in team werken. Je bent voldoende taalvaardig in zowel Nederlands als Frans, je maakt vlot gebruik van IT tools (MS Office, AutoCAD).

Aanbod: 

- een vooruitstrevend en groeiend bedrijf met opleidingskansen en ruimte voor zelfontplooiing
- een gevarieerde functie met dagelijkse uitdagingen en veelvuldige contacten
- een aantrekkelijk verloningspakket in functie van je verantwoordelijkheden en je ervaring

Land: 
België
Vacaturetype: 
Tags: