Projectleider Gebouwentechnieken (hvac-elec-san)

Context: 

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande engineering onderneming, actief in Healthcare Design en Building Engineering, en is actief binnen en buiten België.

Architecten, vastgoedontwikkelaars, industriële klanten en overheden doen beroep op onze opdrachtgever voor de engineering van gebouwen, industriële faciliteiten en openbare ruimte. De afdelingen speciale technieken, stabiliteit en infrastructuur zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën.

Als kennisbedrijf voorziet onze opdrachtgever een centrale rol voor Advanced Engineering. Advanced Engineering verzamelt alle topexperten en bewaakt en versterkt continu de innovatieve kracht en technische kwaliteit van de dienstverlening. Daar worden niet alleen de projecten en de klanten beter van, maar ook de medewerkers, die hier altijd kunnen op terugvallen en zo hun kennis verder kunnen uitbouwen en delen.
Hierbij wordt niet enkel aan akoestiek en fire safety engineering gedacht, maar ook expertise aan op het gebied van façade engineering, duurzaamheid (Breeam, Leed, GRO, …) en circulaire economie.

In het kader van een verdere uitbouw is onze klant op zoek naar een (m/v) Projectleider Gebouwentechnieken (hvac-elec-san).

Toelichting vacature: 

Als projectleider ben je de trekker voor de integratie van de diverse technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het marktsegment Building Engineering.
Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, e.d.

Je takenpakket omvat o.a.:
• Concept, ontwerp en berekening van de gebouwentechnieken tijdens de ontwerpfase.
• Contacten met externe partners : klanten, opdrachtgevers, architecten en aannemers.
• Overleg met multidisciplinair projectteam van ingenieurs en BIM model managers & modelleurs.
• Aandacht voor multidisciplinair gegeven om gecoördineerde resultaten te garanderen.
• Controle van budget, kwaliteit en planning.
• Externe meetings en werfopvolging tijdens de uitvoeringsfase.
• Kennisdeling en – ontwikkeling voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en het kwaliteitsimago.

Profiel: 

• Bij voorkeur master in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur of burgerlijk ingenieur-architect) of master in de industriële
wetenschappen elektromechanica (industrieel ingenieur elektromechanica), of gelijkwaardig door ervaring.
• Relevante ervaring in complexe gebouwenprojecten van minstens 5 jaar bij een studiebureau speciale technieken of bij een
gespecialiseerde installateur in hvac.
• Passie voor vooruitstrevende energieconcepten en integrale duurzaamheid.
• Oog voor constructieve, esthetische en financiële aspecten en voor het multidisciplinaire gegeven.
• Team spirit, communicatieve vaardigheden en kwaliteitsgerichtheid zijn belangrijk.
• Samenwerken met gerenommeerde architecten aan hun toonaangevende architectuurcreaties geeft je een kick.
• Je bent Nederlandstalig en kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde.

Aanbod: 

Onze opdrachtgever biedt jou, naast een aantrekkelijk remuneratiepakket, een stabiele betrekking in een internationaal georiënteerd bedrijf in volle expansie. Je maakt deel uit van een onderneming met een duidelijke langetermijnvisie en permanente aandacht voor innovatie en duurzaamheid, maar bovenal voor de vorming & ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers. Onze opdrachtgever behartig tal van interessante, grootschalige projecten in binnen- en buitenland.

Land: 
België
Vacaturetype: 
Tags: